Prosíme o trpělivost, z důvodu stěhování skladu nejsou některé novinky z katalogu zatím dostupné. Budou k dispozici během několika dní.

Knižní web

Tituly autora Magdalena Mintová

Sledovat autora

Magdalena Mintová (* 30. 3. 1996)

Valnou většinu svého života strávila v rodném Vysokém Mýtě a roku 2015 odmaturovala na místním gymnáziu. Následující dva roky se protloukala životem, přičemž si vyzkoušela mimo jiné i roli au-pair čtyř dětí v Paříži, dobrovolničení na poutním místě v Normandii, pár týdnů studií lesnictví a dřevařství, práci baristky v karlínské kavárně plné koček či otročinu děvčete pro všechno v pochybném, nyní již neexistujícím callcentru v Praze.

Po dvou letech pečlivého sbírání zkušeností se rozhodla začít konečně dělat „něco pořádného“, a tak je od podzimu roku 2017 studentkou Jazykové a literární kultury na Univerzitě Hradec Králové. A pokud se zase něco nezvrtne, tato studia i úspěšně dokončí.

Přestože je Magdalena ve svých aktivitách poněkud přelétavá, když už si něco skutečně zamiluje, zůstane tomu věrná navěky. A mezi takové vášně patří právě čtení a psaní, kterému se věnuje prakticky odmalička.

Zobrazuji položky: 1 až 1 z 1
Zobrazit po: 5 | 10 | 20 | 40 | 80